De gemeente Eindhoven heeft in samenwerking met Cargoroo besloten dat er deelbakfietsen eind september geplaatst gaan worden. Om te voorkomen dat deze door de hele buurt slingeren en met 2,5 meter de stoep en doorgang blokkeert hebben we vanuit bestuur PLUS aangegeven dat sommige plaatsen niet kunnen en hebben gevraagd de buurt daarover te raadplegen.    Bij deze.

Door het aanbieden van de bakfietsen wordt ervan uitgegaan dat er minder autoritten in de buurt en binnen Eindhoven nodig zijn. 

Cargoroo heeft al een stadsbrede peiling uitgevoerd en daaruit bleek dat de wijken Gerardusbuurt en Bloemenbuurt-Zuid het meest enthousiast zijn voor een deelbakfiets.

Vanuit de bewonersvereniging Stichting Plus, Cargoroo en gemeente Eindhoven willen we de beste plekken in de buurt selecteren voor onze fietsen. In de vragenlijst kunt u anoniem een adres achterlaten waar u graag een deelbakfiets ziet staan in de buurt.

Ga naar https://forms.gle/BNhx9WxykN7K52FQ6 of kijk op de site van Gerarduspleinplus of buurt-deel-markt. Inloggen en beantwoord de drie vragen. Bedankt voor uw medewerking.