Beste buurtgenoten,

Vanochtend kwam ik in de brievenbus de nieuwsbrief tegen over het sneeuwvrij maken van de voetpaden. ik snap dat het voor de mensen die wat slechter ter been zijn dat het prettig is als je niet over bergen sneeuw hoeft te lopen. Dus dat er een nieuwsbrief wordt rond gestuurd is helemaal goed, ik mis alleen altijd 1 punt in de tips die gegeven worden.

Laat ook een stuk stoep met sneeuw liggen voor de mensen die met hun kinderen op de slee juist van de sneeuw willen genieten, dus de stoep hoeft niet van tuin tot staat sneeuw vrij te zijn. Een klein sneeuwvrij paatje is voldoende, dan kan ik daar langs met mijn slee.

Voor Stichting Plus, zouden jullie dit bij de volgende keren dat er over sneeuwschuiven wordt gesproken in de nieuwsbrief kunnen vermelden?

Groeten Jasper

26-12-2014.

Beste Jasper.

Dank je wel voor het meedenken. We zullen het in de volgende DRUKGANG van de nieuwsbrief meenemen en op de social-mediakanalen al vast aanpassen als we hierover gaan communiceren.

Groetjes van het Spic & Span werkgroepje.