Voor de kruising van de Aalsterweg met de Antoon Coolenlaan is een nieuw ontwerp gemaakt vanwege HOV2. Daarnaast stonden er ook vanuit andere projecten werkzaamheden op de planning voor de Antoon Coolenlaan: de aanleg van de rotonde Genneper Parken, een onderhoudsproject en een waterproject. Door deze werkzaamheden gezamenlijk uit te voeren bespaart de gemeente kosten en beperken we voor u de overlast. Op deze manier hoeft de weg maar één keer te worden afgesloten.

Werkzaamheden
De werkzaamheden starten op maandag 16 september. Vanaf dit moment wordt de Antoon Coolenlaan helemaal afgesloten van de kruising met de Aalsterweg tot de brug over de Tongelreep. Doorgaand verkeer over de Antoon Coolenlaan is tot half december niet mogelijk. De belangrijkste omleidingsroute loopt via de Ring (Boutenslaan). Genneper sportparken is op dat moment voor autoverkeer bereikbaar via de Velddoornweg.

Omleidingen herinrichting Antoon Coolenlaan fase 1

Na ongeveer 10 weken is de aannemer klaar met de rotonde en het gedeelte tussen de nieuwe rotonde en de brug over de Tongelreep. Op dat moment is Genneper Parken vanaf de westkant weer normaal bereikbaar.
Tot eind van het jaar wordt dan nog gewerkt aan het stuk tussen de Aalsterweg en de nieuwe rotonde. Op dit deel kosten vooral de rioleringswerkzaamheden veel tijd.

Omleidingen herinrichting Antoon Coolenlaan fase 2

hov.JPG