Zondagmiddag 23 juni, 15.00 -17.00 uur.

Uitgekeken op je boeken? Nieuwe boeken nodig voor de vakantie? Kom dan naar de boekenruil. Neem je stapeltje boeken mee en kijk of anderen iets interessants voor jou hebben. De boekenruil is een gezellige middag waar iedereen terecht kan. Voor groot en klein, praten over boeken en schrijvers, tips uitwisselen, alle genres zijn welkom. Ben je op zoek naar een speciaal boek? Misschien kan iemand je helpen. We proberen zoveel mogelijk met gesloten beurs te handelen. Zin in? Kom dan zondag 23 juni om 15.00 uur naar de Zuidwester.

Kathy van de Berg zal die middag zorgen dat het ruilen op een vlotte manier verloopt. Het gaat ongeveer als volgt: iedereen legt zijn/haar boeken op een tafel, legt daar een duidelijke naamkaart bij en krijgt ook een naamkaartje op. Dan kan iedereen rondkijken en een memo met zijn naam op een boek plakken dat ie graag zou willen hebben. Daarna begint het ruilen. Voor naamkaartjes etc. wordt gezorgd. Jij hoeft zelf dus alleen maar boeken mee te nemen en daarna met andere ‘nieuwe’ boeken weer naar huis te gaan. Iedereen blij!! Hopen wij!

Lijkt het je wel wat? Doe mee. Hoe meer zielen, hoe meer er te ruilen valt!

 

Knipsel boeken smily's.JPG