Kleurrijk Oranjefeest naar Stratum.

Jarenlang kon het Clausplein in het centrum op 30 april genieten van de sfeer van het Kleurrijke Oranjefeest van stichting Kleurrijke Stad. Dit jaar verhuist dit feest naar de wijk. Het Gerardusplein in Stratum vormt op 30 april het decor van het Kleurrijk Oranjefeest 2013. Onder het motto Family is King presenteert Kleurrijke Stad kinderactiviteiten, muziek, dans, open podium en een marktplaats voor particulieren en zakelijke verkopers. Het feest is van 10.00 tot 22.00 uur en wordt georganiseerd samen met stichting Plus van de Gerardusbuurt.

De buurt stichting organiseert de vrijmarkt voor de bewoners en de zakelijke verkopers kunnen terecht bij Kleurrijke Stad. Deze zorgt ook voor bijzondere kinderactiviteiten en de feestelijke optredens. Buurttalenten (muziek, dans, zang) kunnen zich voor het Open Podium melden bij Kleurrijke Stad. Deze Open Podia zijn van 11.00u tot 12.00u en van 12.45 tot 13.45u.
Het programma van het Kleurrijk Oranjefeest is zoals elk jaar gevarieerd en gericht op gezinnen. En natuurlijk worden er lekkere hapjes geserveerd.

Flamencogitarist Ruud Post en zangeres Naomi Kimberly openen deze editie, gevolgd door Steve & Nona met gitaar en zang. Matar en Kees zorgen voor opzwepende Afrikaanse djembé ritmes en de Zumba Chica’s geven een dansdemonstratie waaraan iedereen mee mag doen. Verder op het programma staat het zang- en gitaristen duo Inigo, waarna aan het eind van de middag de poprock covers klinken van de band Dâ is ôk. In de avond wordt het feest afgesloten door Idiot Proof, met rockmuziek van de ’70, ’80 en ’90.
Voor meer informatie: kijk op www.kleurrijkestad.nl of bel met Kleurrijke Stad, Patrick van der Voort 040-7870780